Berkay Şahin kimdir, kaç yaşında? Berkay Şahin nereli, eşi Özlem Ada kim, çocukları var mı?

Berkay Şahin ile ilgili çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin'in ''hakaret'' ve ''tehdit'' suçundan yargılandığı davada 4 yıl 4 ay hapsi isteniyor. Sosyal medya üzerinden takipçisine attığı mesaj ile başı belada olan Berkay Şahin'in kimdiri, eşi Özlem Ada Şahin'in hayatı ve ünlü şarkıcı ile ilgili merak edilen tüm detayları bu haberimizde derledik.

Berkay Şahin için 4 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Takipçisinin şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Berkay Şahin'ın magazin gündeminde konuşulan isimler arasında. Son durumu yakından takip edenler aynı zamanda " Berkay Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi Özlem Ada kim, çocukları var mı?" gibi sorular çıkan bu haber üzerine merak konusu haline geldi.

Şarkıcı Berkay Şahin, avukatı Ayşegül Mermer'le birlikte ifade verdi.

"Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım" dedi ve suç işlemek istemediğini söyledi.

SUÇ İŞLEDİĞİ İFADE EDİLDİ

Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine " Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün " diye başlayan bir cümleyle "hakaret" ve "tehdit" suçunu işlediğini belirtti. Tarafların uzlaşmadığı açıklandı.

Berkay hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

BERKAY KİMDİR?

Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi'lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşamıştır. 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. Albüm çalışmalarından önceleri, Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı.

2010 yılında çıkan ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 yılında Özlem Katipoğlu ile Bodrum'da evlendi.

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne tarafından Boşnak, baba tarafından ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlandı. Küçük yaşlardan itibaren bale eğitimi alan Özlem Ada Şahin, birçok markanın defilesinde podyuma çıktı.

Özlem Ada Şahin, bir döneme damga vuran, başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre'nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı. Tarihi dizide cariye karakterine hayat veren Özlem Ada Şahin, bir klip çekimi vasıtasıyla tanıştığı Berkay ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin Arya ve Zeynep Mira adında iki kızı var.