Berk Oktay 'yılın televizyon yıldızı' oldu... İşte GQ Men Of The Year'in tüm kazananları!

GQ Dergisi'nin düzenlediği GQ Men Of The Year'in bu yılki kazananları belli oldu. Dün gece gerçekleşen ödül töreninde ödüllerini alan ünlü isimlerden bazıları, konuşmaları ile geceye damga vurdular. İşte GQ Men Of The Year'in tüm kazananları!

Gq Türkiye Men of The Year 2022 Ödülleri, dün akşam düzenlendi. Türkiye'de 10. kez düzenlenen GQ Türkiye Men of The Year 2022'de ödül alan isimler sırasıyla şöyle oldu:

BERK OKTAY - YILIN EKRAN YÜZÜ

Yılın Ekran Yüzü Ödülü'nü alan isim Berk Oktay oldu. Oktay, "Herkese iyi akşamlar öncelikle. Bu kalabalığın önünde böyle bir ödül alabilmek büyük bir gurur" dedi.

Yılın Kadını Ödülü'ne layık görülen isim Merve Dizdar oldu. Dizdar ödülünü Alice Müzikali'ndeki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'dan aldı. Özyıldız rol arkadaşı için, "Sen muhteşem bir detaysın" derken, birkaç kez sahnede Dizdar'ı izlerken kendi oyununu kaçırdığı itirafında bulundu.

Yılın Oyuncusu Ödülü'nü Cem Yılmaz'dan alan Uraz Kaygılaroğlu, "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım" açıklamasında bulundu.

Gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak yetişen ve Yılın Tasarımcısı ödülünü alan Serhat Işık, "Ben Almanya'da doğup büyüdüm. Biz göçmen ailelerin çocukları ne oraya ne buraya ait hissederek büyüyebiliyoruz. Bu arada kalma hissi aynı zamanda gücümüz olabiliyor" dedi.

Gecede ödül alan diğer isimler ise sırasıyla şöyle oldu:

- Yılın Stil Sahibi Erkeği: Emirhan Paralı

- Yılın Heype'ı: Sefo

- Yılın Ekibi: Madrigal

- Yılın İkonu: Kenan Doğulu

- Yılın Komedi Erkek Oyuncusu: Çağlar Çorumlu

- Yılın Şefi: Zeynep Pınar Taşdemir

- Yılın Sporcusu: Merve Tuncel

- Eşitlik Ödülü: Giovanni Guidetti

- Yılın Göz Alıcı Başarısı: Amadeus