Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun saat krizi gündem oldu

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve eski eşi Avukat Merve Şarapçıoğlu arasında şimdi de saat krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl şubat ayında evliliklerini sonlandıran çiftten Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'ın ailesi tarafından düğünlerinde hediye edilen 59 bin TL'lik Rolex marka saatin sertifikasını istediğini belirterek magazin gündemine bomba gibi düştü. Berk Oktay'ın uygunsuz görüntülerini yayma suçundan yakın zamanda ceza alan Şarapçıoğlu'nun açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı.

Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu arasındaki kriz boşanmaya rağmen devam ediyor. Berk Oktay'ın uygunsuz görüntülerini yayınlamaktan ötürü yakın zamanda 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası alan Şarapçıoğlu yeni açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

İddiaya göre Merve Şarapçıoğlu, boşanmadan sonra Berk Oktay'ın düğün takılarından su sebiline kadar evdeki her şeyi aldığını ifade etti. Berk Oktay ile evli oldukları dönemde ünlü oyuncunun babasının kendisini arayıp "Elektrik ve televizyon faturaları neden yüksek geliyor?" diye hesap sorduğunu belirtti.

Avukat Şarapçıoğlu'nun iddiaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Düğünlerinde ailesinin Berk Oktay'a taktığı 59 bin TL değerinde Rolex marka saatin sertifikasını almak için mahkemeye başvurduğunu belirtti.

Alp Kırşan 'Gözünüz tbt görsün' dedi ve dev kadroyu paylaştı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner 2021'in ilk fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı