Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu arasında sular durulmuyor! Gerilimi tırmandıracak sözler

Uygunsuz fotoğraflarının yayılmasıyla birbirinden şikayetçi olan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti geçtiğimiz günlerde boşandı. İkilinin boşanmasının ardından sular durulmazken Merve Şarapçıoğlu yaptığı yeni açıklamalar ile dikkat çekti.

2016 yılında Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, uygunsuz görüntülerinin eşi tarafından yayıldığı iddiası ile şikayetçi olmuştu. Evliliklerinde kırılma noktasına gelen ikili geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

İkilinin fotoğraflarınım yayınlanmasına ilişkin açılan dava devam ederken Merve Şarapçıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın 'mal rejim listesi'nin basında yer almasının ardından Şarapçıoğlu, 'Düğün masrafı 100 bin lira yazıyor. Düğün erkek tarafına aittir. Buna rağmen babam, masrafın yarısını karşıladı, dekont da elimizde mevcuttur' diyerek isyan etti.

Sözlerine devam eden Şarapçıoğlu, 'Tatil için 70 bin lira yazıyor! Bir insan eşiyle gittiği tatillerin kalem kalem hesabını mı tutar? Madem öyle, bu masrafları da kalem kalem ispatlamasını bekliyorum! Bu mal rejimi davasını, en başında açabilirdim ve ‘bekletici mesele’ yaptırıp, tüm mallarına tedbir koydurabilirdim. Bu mal rejiminden hakkıma düşen payı da sokak hayvanlarına bağışlayacağım' ifadelerini kullandı.