Bergüzar Korel'in repo isyanına Fahriye Evcen'den ''Herkesin hissettiği kendine'' yorumu

Bergüzar Korel repo günündeki yoğunluğuna isyan etmiş, bu durum sosyal medyada tepki çekince Bergüzar Korel repo günündeki yoğunluk isyanına açıklama getirmek zorunda kalmıştı. Fahriye Evcen Özçivit'e bu konu soruldu. Uzun zamandır herhangi bir projede rol almayan Fahriye Evcen Özçivit, konuya kendi açısından yorum yaptı.

Bergüzar Korel geçtiğimiz günlerde repo gününde yaşadığı yoğunluktan bahsettiği bir paylaşım yapmış, bu paylaşım büyük tepki toplamıştı. Öyle ki bazı sosyal medya içerik üreticileri, bu konuyu ti'ye alan paylaşımlarda bulunmuşlardı. Bergüzar Korel ise daha sonra bu konuya açıklık getiren bir paylaşımda bulunmuştu. O konu, Fahriye Evcen Özçivit'e soruldu.

Muhabir Online'de yer alan habere göre; muhabir, ünlü oyuncuya, "Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel'in bir paylaşımı oldu. Repo gününde ustalarla uğraşıyorum, çok yoğunum şeklinde. Siz konuya katılıyor musunuz? Yorumunuzu merak ediyorum bu konuda." sözleriyle sorusunu yöneltti.

FAHRİYE EVCEN'DEN BERGÜZAR KOREL YORUMU

Fahriye Evcen Özçivit bu soruya, "Herkesin kendi açısından hissettiği farklıdır. Bergüzar belki daha yoğun hissetmiş olabilir. Kendi açısından ne hissetti bilmiyorum, zorlanmış hissetmiş olabilir. İnsanlık hali tabi ki. Yapacak çok şey oluyor illa ki, repolar da yoğun geçiyor." cevabını verdi.