Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan Korel yıllar sonra ekrana döndü!

Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan Korel, Kül Masalı adlı diziyle yıllar sonra ekrana döndü. Artık yurt dışında yaşayan Bergüzar Korel, annesi Hülya Darcan Korel'e olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Kül Masalı dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. İlk bölümüyle YouTube üzerinden milyon izlenmeyi geçen Kül Masalı dizisi, kadrosunda çok özel bir ismi de bulunduruyor. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Hayme Ana rolüyle yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi elde eden Hülya Darcan Korel, uzunca bir aranın ardından yine bir TRT projesiyle ekrana geri dönüşünü gerçekleştirdi. Kendisi gibi sanatçı olan Bergüzar Gökçe Korel Ergenç'in annesi olan Hülya Darcan Korel, sinemamızın en güçlü kadın oyuncuları arasında yer alıyor.

Hülya Darcan Korel yıllar sonra Kül Masalı'yla ekranlarda

Hülya Koçyiğit'in ardından sinemamıza dahil olan ikinci Hülya isimli aktris olan Hülya Darcan Korel, 1967 yılında katıldığı Ses Mecmuası Sinema Artisti yarışmasında 3. olmuş ve oyunculuğa adım atmış, 1973 yılında ise Yeşilçam'a veda etmişti.

Silahları Ellerinde Öldüler filmiyle aynı yıl beyaz perdeye adım atan Hülya Darcan Korel, 1971 yılında tanıştığı aktör Tanju Korel ile 1974 yılında evlenmişti. Çiftin evlilikleri, Tanju Korel'in hastalığı nedeniyle vefat ettiği 2005 yılına kadar sürdü. Zeynep ve Bergüzar Gökçe adında iki kızları olan sanatçı çiftin küçük kızları Bergüzar Gökçe de anne-baba mesleğinden ilerlemiş, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştu.

Kül Masalı ile ekrana dönen sanatçı, hayranlarını da heyecanlandırdı. İşte Hülya Darcan Korel'in şimdiki hali