Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten 'Londra' açıklaması geldi: Hayatı ikiye böldük

Alaçatı'da objektiflere yansıyan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, gazeteciler ile sohbet etti. Londra'ya yerleştikleri haberleri ile anılan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, konuyla ilgili ''Çocukların eğitimi için ordayız. Buradaki hayatımız da devam ediyor. Bir nevi hayatı ikiye böldük'' dedi.

Magazin basınının gözde çiftlerinden olan Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel, geçtiğimiz akşam Alaçatı'da görüntülendi. Bir mekanda akşam yemeği yiyen çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, "Londra'da çocuklarla birlikte çok yoğun bir hayatımız var. Onları okula götürüyoruz, getiriyoruz." diye konuştu. Korel, "Benim için oldukça yoğun geçiyor. Halit çok gidip, geliyor. Ben genelde çocukların başında kalıyorum ama çok sık gidip, geliyoruz. Türkiye'den arkadaşlarımız geliyor bize. Her şey güzel geçiyor." açıklamasını yaptı.

Halit Ergenç ise, "Aslında çok geliyor, gidiyoruz. Oraya yüzde yüz gitmiş değiliz. Hayatı bir nevi ikiye bölmüş olduk. Burayı kapatmadık, buradaki hayatımız da devam ediyor." ifadelerini kullandı.