Bergüzar Korel sosyal medya fobisini yendi! Kimse görmeyecekmiş gibi paylaşım yapacak

Halit Ergenç'le mutlu bir evliliği olan ve üçüncü kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan güzel oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyada aldığı olumsuz yorumların ardın hesabını kapatmış daha sonra yeniden aktifleştirdi. Son paylaşımında siber zorbalığa dikkat çeken Korel, 'kimse görmeyecekmiş gibi' paylaşım yapacağını söyledi.

Hamile olduğunu öğrenmesinin ardından ekranlardan çekilen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kızı Leyla'yı kucağına alacak olmanın heyecanını yaşarken sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Bir dönem oğluna beddua edilmesi nedeniyle Instagram'ı kapatan daha sonra hesabını yeniden açan Korel, yaptığı son paylaşımla siber zorbalığa isyan etti.

Korel, paylaşımında 'Eskiden her yerde fotoğraflayacak bir an bulurdum kendime... Birilerine gösterme kaygım yoktu çünkü. Instagram yoktu. Sonra Instagram çıktı ben fotoğraf çekmeye devam ettim ama siber zorbalıktı, eleştiriydi, kötü yorumdu derken bir bakmışım sürekli her konuda uyguladığım otosansür görmemi engelliyor. Korku, sevdiğim her şeyden uzaklaştırmış beni. Tekrardan an an fotoğraflamak istiyorum her şeyi... Kimse görmeyecekmiş gibi...' ifadelerini kullandı.