Bergüzar Korel kızına 'Anne' dedirtmeye çalıştı sitem etti: Bu bir dramdır

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kızı Leyla'ya ''anne'' dedirtmeye çalıştığı anları takipçileri ile paylaştı. Bergüzar Korel, kızının anne demediği anları ''Bu bir dramdır. Diğer çocuklarıma yapmadığımı yaptım, 8-9 ay koynumda yatırdım ama hala 'baba' diyor'' ifadeleri ile yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Halit Ergenç ile 2009 yılında nikah masasına oturan Bergüzar Korel, ilk çocuğu Ali'yi 2010 yılında iki yıl önce ikinci oğlu Han'ı, geçtiğimiz sene de kızı Leyla'yı kucağına aldı. Bir süredir ekranlardan uzak duran Bergüzar Korel, vaktinin çoğunu çocukları ile geçiriyor. Güzel oyuncu, kızına "Anne" dedirtmeye çalıştığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"BABA YA DA DEDE DEĞİL ANNE DİYECEKSİN"

Korel, "Kızım baba ya da dede değil. Anne diyeceksin" diyerek herkesi güldüren oyuncu, o anları "Bu bir dramdır" notuyla yayınladı. Ünlü isim, daha sonra yayınladığı videoda da "Diğer çocuklarıma yapmadığımı yaptım, 8-9 ay koynumda yatırdım ama hala 'baba' diyor" diyerek esprili bir sitemde bulundu.