Bergüzar Korel kızı Leyla'nın doğum anını paylaştı! ''Kucağıma alana kadar...''

Halit Ergenç ile evli olan ve üç çocuğu bulunan Bergüzar Korel, iki erkek çocuğunun ardından dünyaya getirdiği kızı Leyla için özel bir paylaşımda bulundu. Kızı Leyla'yı doğurduğu anları an be an anlattığı bir yazı yazan Bergüzar Korel, sözleri ile takipçilerini oldukça duygulandırdı.

Bergüzar Korel kızı Leyla'nın doğum gününü, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla kutladı. Doğum anından fotoğraf kareleri paylaşan Bergüzar Korel, yaşadığı duyguları an be an kelimelere döktü. Başarılı oyuncunun paylaşımı, takipçilerini duygulandırdı.

Korel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Her evladımın doğum gününde içimde şükürle karışık bir bir hüzün oluyor. Fotoğraflarına bakıyorum... İlk doğdukların an tenlerinin ipeksi yumuşaklığını hatırlamaya çalışıyorum. Gözlerimi kapıyorum. Sonra aklımda. Yeterince öptüm mü? Yeterince sevdim mi? Sımsıkı sarıldım mı? Kokularını iyice içime çektim mi? Koynumda iyice uyuttum mu? Yani acaba kaçırdığım bir anları var mı? Yanaklarının yumuşaklığı sıcaklığı..."

"CANIM KIZIM ÇOK SEV KENDİNİ"

"Üçünde de kucağıma alana kadar belki de hayatta hiçbir zaman bir daha olamayacağım kadar büyük bir inatla, inançla, güçle, acıyla onları dünyaya getirmeye çalışırken ilk gördüğüm anı doya doya yaşadım mı? Her anları her an daha da kıymetli oluyor. Canım kızım çok sev kendini. Abilerinle elleriniz hiç ayrılmasın. Neşe dolu ol sağlıklı ol. Dünyaya gelirken ki inadın ve kudretini hep koru. Hayatta herkesi olduğu gibi kabul et. Sev... Ben, önünde arkanda yanında nerede istersen oradayım. İyi ki doğmuşsun Leyla'm..."