Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç'in evlilik teklifi ettiği günü anlattı

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Bergüzar Korel, nostaljik bir paylaşımda bulundu. Bergüzar Korel, Halit Ergenç'ten evlilik teklifi aldığı günü anlattı. Korel, ''22.05.2009... Sanem Öztanık'ın düğünündeyiz. 15 gün önce yani bugün evlilik teklifi etmiş ve denizin ortasında bir adada ilk Necati Kutlu'yu aramışım...'' ifadelerine yer verdi.

Binbir Gece dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, 2009'da dünyaevine girdi. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da, ikinci oğulları Han'ı 2020'de kızları Leyla'yı ise 2021'de kucaklarına alarak ailesini genişletti.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Bergüzer Korel, bu kez nostaljik bir paylaşımda bulundu. Eşi Halit Ergenç ile 14 yıl önce çekildikleri bir fotoğrafı yayımlayan Korel, evlilik teklifi aldığı günü anlattı.

Korel, "22.05.2009... Sanem Öztanık'ın düğünündeyiz. 15 gün önce yani bugün evlilik teklifi etmiş ve denizin ortasında bir adada ilk Necati Kutlu'yu aramışım..." ifadelerine yer verdi.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç oylarını Londra'da kullandılar!