Bergüzar Korel çocuklarının videosunu izinsiz çekenlere isyan etti

Üçüncü kez anne olacak olmanın mutluluğunu yaşayan Halit Ergenç'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, çocuklarının görüntülerinin izinsiz olarak çekilmesine isyan etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Korel, 'Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok ciddi bir mesele. Hiç bir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını videosunu çekmeyin.' ifadelerini kullandı.

Halit Ergenç ile olan mutlu evliliği parmakla gösterilen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Üçüncü kez anne olacak olan Korel, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Çocuklarının görüntülerinin izinsiz olarak çekildiği ve servis edildiği için isyan eden Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Bergüzar Korel, çocuklarının videolarının izinsiz çekilmesine şu sözlerle isyan etti: 'Günler önce ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan birçok insanın Han ve Ali'nin bir sürü videosunun programlarına servis edildiğini ilettiler bize. Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da videomuza hiçbir şey diyemem. Ama işleri bu olmasına rağmen, çocuğumuzun fotoğrafını, videolarını yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam tersine hangi his ile acaba bizim çocuklarımızın videoları çekilip yollanıyor bu sayfalarda inanın anlamıyorum.

Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok ciddi bir mesele. Hiç bir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını videosunu çekmeyin. Buna hakkınız olmadığını bilin artık.'