Bergüzar Korel 'Annelik' yanını anlattı: Telefon, tablet, çizgi film yok

Halit Ergenç ile olan evliliğinde üç çocuğu dünyaya gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap yaptı. Gelen sorulara yanıt veren Bergüzar Korel, ''Bana herkes soruyor bu kadar çok paylaşım yapıyorsun, sosyal medya ve çocuklarla ilgili senin çocukların hiç mi bakmıyorlar Hiç mi hesapları yok? HAYIR YOK.'' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile hayranlarından tam not alan Bergüzar Korel, güncel olaylarla ilgili sosyal medya hesabından verdiği tepkiler ile sık sık gündeme geliyor. 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel'in bu evliliğinden üç çocuğu dünyaya geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Korel, aile hayatından kesitleri de paylaşmayı ihmal etmiyor. Instagram'da 2,2 milyon takipçisi olan Korel, takipçileri ile sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi.

Gelen soruları toplu yanıtlayan Korel, "Bana herkes soruyor bu kadar çok paylaşım yapıyorsun, sosyal medya ve çocuklarla ilgili senin çocukların hiç mi bakmıyorlar Hiç mi hesapları yok? HAYIR YOK." dedi. Bergüzar Korel, mesajının devamında ise "Çocuklarımı dünyaya getirmiş olabiliriz ama bu onların sahibi olduğumuz anlamına gelmiyor." dedi.