Tüdanya'dan yıllar sonra gelen Bergen itirafı: ''Hem agresifti hem de çok duygusaldı''

Arabesk müziğin önde gelen kadın seslerinden Bergen ve Tüdanya'nın birbirleri ile yakın dostlukları vardı. Sağlık sorunları ile mücadele eden Tüdanya, genç yaşta vefat eden arkadaşı Bergen'in, kimse tarafından bilinmeyen yönlerini anlattı.

Şimdilerde gırtlak kanseri hastalığı sebebi ile tedavi olan arabesk müziğin sevilen isimlerinden Tüdanya, gençlik yıllarında Bergen'in en yakın dostuydu. Sabah'a röportaj veren Tüdanya, acıların kadını olarak da bilinen Bergen için daha önce kimsenin duymadığı açıklamalarda bulundu.

"YAŞADIKLARI BERGEN'İ ÇOK YIPRATTI"

Tüdanya, yakın dostu Bergen için şu ifadeleri kullandı:

"Hem agresifti hem çok duygusaldı Bergen. Yaşadıkları onu çok yıpratmıştı. Ağlarken bir anda sinirlenebilirdi. Eşiyle aşk nefret ilişkisi yaşıyordu..."

"Ölüm haberini aldığımda hiç unutmuyorum, üç gün kendime gelememiştim. Annesi rahmetli Sabahat Teyze hep yanındaydı. Ona çocuk gibi bakardı. Hatta 'Anne ben çocuk muyum!' derdi bazen ilgiden sıkılıp. Çok genç gitti... Kurtuldu acılarından. Ama benim dünya sürgünüm devam ediyor ablam! Güzel kadındı, harika bir sesti. 'Biz arabeskin kendisi olmuşuz be abla' derdi bazen."

"Gözünü öyle herkesin yanında açmazdı. Ben dizime yatırıp çok pansuman yaptım Bergen'in gözüne."