Bergen ile sahne alan Ceylan'dan Gülşen yorumu: ''Kimse Bergen olamaz''

Gülşen'in Bergen'e Saygı albümündeki Sen Affetsen Ben Affetmem yorumu çok eleştiri almıştı. Bergen ile yıllar önce aynı sahneyi paylaşan Ceylan, Gülşen'in yorumunu savunan bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Ceylan, Bergen'e Saygı albümünde 'Sen Affetsen Ben Affetmem' adlı şarkısını okuyan ve yorumu ile büyük eleştiri alan Gülşen hakkında konuştu. Gülşen'i savunan Ceylan, bazı kişilerin bunu kendisine reklam malzemesi yaptığını iddia etti:

"Bu mevzuyu bence çok uzattılar. Bazıları kendisine reklam malzemesi yaptı. Rahmetli Bergen abla ile ben de sahne paylaştım. Zaten kimse Bergen olamaz. Gülşen'e gelince, Gülşen'in yorumculuğuna laf söylemek kimsenin haddi değil. Gülşen çok başka bir yerde. Gülşen bir arabesk okur, kimseye söyleyecek söz bırakmaz. Krallar gibi popunu da okur, arabeskini de okur."

"Gülşen'in illa o şarkıyı arabesk tarzda okuması gerekmiyor. o şarkıyı ben de okudum. Bu Bergen'den daha iyi okuyacağımız anlamına gelmiyor. Ama bazı sazanlar hemen ortaya atladı. Yapılan yorumlar haddini aştı. Gülşen kendi tarzında kendi yorumunda çok güzel okumuş. Bu bir proje albümü. O yüzden kimse boş yorum yapmasın."