Bergen filminde değişiklik! Serenay Sarıkaya ayrıldı, yerine Demet Evgar'ın geleceği iddia edildi

İki yıldır çekimleri ertelenen Bergen filmiyle ilgili beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Bergen'in gençliğine hayat verecek olan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile projeden ayrıldığını açıkladı. Sarıkaya'nın yerine Bergen'e hayat vermesi için Alev Alev dizisinde rol alan Demet Evgar'a teklif gideceği magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Sesinin yanı sıra acılarla dolu acı hayat öyküsüyle bilinen Bergen, şarkıları ile günümüzde de dinlenmeye devam ediyor. Yaklaşık 2 yıl önce Bergen'in hayat hikayesinin beyaz perdeye aktarılacağı haberleri ünlü ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle film ekibi sete çıkamadı.

Serenay Sarıkaya, çekimlerin gecikmesi nedeniyle diğer projelerinin çekim takvimlerinin çakıştığını açıkladı ve Bergen filminin kadrosundan ayrıldığını duyurdu. Sarıkaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Sevgili arkadaşlar; yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim Bergen'in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı.

Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim'

SERENAY SARIKAYA YERİNE DEMET EVGAR

Serenay Sarıkaya'nın Bergen filmine veda etmesinin ardından yerine gelecek isim merak konusu oldu. İddialara göre yapımcıların Demet Evgar'la görüştükleri ve Bergen rolü için en güçlü adayın Demet Evgar olduğu öne sürüldü.