Berfu Yenenler'in Threads paylaşımlarına eşi Eser Yenenler'den tepki

Twitter'a rakip olarak sosyal mecraya hızlı bir giriş yapan Threads uygulamasına katılan Berfu Yenenler, arka arkaya paylaşımlarda bulundu. Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler'in paylaşımını görünce tepki gösterdi. Eser Yenenler, ''Ben bir anlık heves sandım. Threads'da böyle bir tip mi olacaksın sen'' dedi.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'i kullanıma sundu. Meta'dan yapılan açıklamada, Threads'in metin içeriklerini paylaşmak ve herkese açık sohbetlere katılmak için Instagram ekibi tarafından oluşturulmuş yeni bir uygulama olduğu bildirildi.

Twitter'daki son güncellemelerin ardından ünlü isimler yeni platforma üye oldu. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler de arka arkaya paylaşımlarda bulundu.

Berfu Yenenler, "Elon güne karşı yapayalnız böyle de olmusk", "Instagram'daki samimiyetsizlikten sonra burası iyi geldi, herkes gerçek yüzünü göstersin be", "Herkesin maskesi düşecek", "Benim iki tane çocuğum varmış" ve "Bu arada Instagram'daki milyonluk bireyler burada 5 bin takipçide hayırdır burada takipçi satın almayı bulamadınız mı?" gibi paylaşımlar yaptı.

Eşinin paylaşımlarından rahatsız olan Eser Yenenler, "Ben bir anlık heves sandım. Threads'da böyle bir tip mi olacaksın sen" ifadelerini kullandı.