Berfu Yenenler, Eser Yenenler'in rahatsızlandığını duyurdu

Sezonun yorgunluğunu atmak için eşi Eser Yenenler ve çocukları ile Çeşme'de tatile çıkan Eser Yeneneler rahatsızlandı. Eylül ayında İstanbul'a dönmeyi planlayan ünlü çift, programını değiştirdi ve erken evlerine geldi. Berfu Yenenler, eşinin rahatsızlandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Çok Güzel Hareketler 2 programının sunuculuğunu bir süre üstlenen Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ve çocukları ile Çeşme'de tatile çıktı. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran çiftten Eser Yenenler rahatsızlanınca tatili yarıda kesip İstanbul'a döndüler.

Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bu açıklamayı da size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik, Çeşme'den döndük şu an İstanbul'dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. Eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte"