Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bomba iddia! Bu dizi Aşk-ı Memnu'yu da unutturur

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında, Aşk-ı Memnu hayranlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı. Tam 14 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül ve Bihter olarak kamera karşısına geçen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un, Kral Kaybederse dizisinde birlikte rol alacakları öne sürüldü. Kral Kaybederse, Gülseren Budayıcııoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat tam 14 yıl sonra bir sinema filmi ile yeniden bir araya gelmişlerdi. Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan ve iki sezon boyunca ekranda kalan Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül ve Bihter karakterlerini oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, Netflix için çektikleri film ile kendilerini yeniden birlikte izlemek isteyen seyircilerinin yüzünü güldürmüştü. Ancak her iki oyuncu için de, hayranlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ KRAL KAYBEDERSE DİZİSİNDE

TV100'de yer alan habere göre; yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak olan Kral Kaybederse dizisinde başrolde yer alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olması için, Beren Saat'e teklif götürüldü.

Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanacak olan Kral Kaybederse'de oynamayı kabul ederse, Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir kez daha ekranda beraber rol almış olacaklar.