Beren Saat sessizliğini bozdu! Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Matilda rolü için ilk kez konuştu

Beren Saat sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Matilda rolünün önce kendisine teklif edildiği iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Salih Bademci, Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Fırat Tanış, Asude Kelebek gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kulüp, Netflix'te yayınlandığı ilk haftadan itibaren en çok izlenen dizilerden biri oldu. Seyredenlerin büyük beğenisini toplayan dizi kadar başrol oyuncuları da adından söz ettirmeye devam ediyor. O oyunculardan biri de Gökçe Bahadır...

Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü dizileriyle adını duyuran Gökçe Bahadır şimdilerde Fox Tv'de ekrana getirilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle televizyonda boy gösteriyor. Güzel oyuncu aynı zamanda dijital platform olan Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisindeki başarılı oyunculuğu ile göz dolduruyor.

Emir Ersoy ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Gökçe Bahadır, güzelliği kadar başarılı oyunculuğuyla da magazin gündeminde kalmayı sürdürüyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kulüp dizisinde Matilda Aseo karakterine hayat veren Gökçe Bahadır'ın rolünün daha önce Beren Saat'e teklif edildiği haberleri geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Beren Saat ise bu iddialar karşısında sessiz kalmıştı.

Ünlü güzel Beren Saat, Kulüp dizisindeki Matilda rolünün önce kendisine teklif edildiği iddiaları karşısında açıklamalarda bulundu.

"TEBRİK ETTİM"

Esra Dermancıoğlu ile geçtiğimiz akşam Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Beren Saat, merak edilen konu hakkında sorulan soruya cevap verdi.

Beren Saat, Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Matilda rolünün önce kendisine teklif edildiği ve "Ütücüyü oynamam" diyerek geri çevirdiği iddiaları karşısında "Biliyorsunuz biz Maksim Gazinosu'nun dizisi için uzun süre hazırlanmıştık, o da çok Haber oldu. Ama ben Gökçe'yi arayıp tebrik ettim." açıklamasında bulundu.

"10 SENE SONRA İLK KEZ"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda eşi Kenan Doğulu'nun konserinde sahneye çıkıp dans eden Beren Saat'in performansı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, o dans sorulunca "Kenan 10 sene sonra ilk kez beni sahneye davet etti" diye konuştu.