Beren Saat haberinde duyulan sözler infial oluşturmuştu, o sözlere açıklama geldi!

Beren Saat'in tatil haberinde bir magazin muhabirinin kullandığı tacizkar söz, sosyal medyada infial oluşturmuştu. Yaşanan durum sonrası magazin haberinin yayınlandığı kanaldan, Beren Saat açıklaması geldi.

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'yla beraber yaz tatilini Bodrum'da teknede geçiriyorlar. Yazın ünlü isimleri, tatil dönemlerinde görüntüleyen magazinciler Beren Saat ve Kenan Doğulu'yu da görüntülediler. Teknede tatil yapan Beren Saat'i, koydan oldukça uzak bir yerden denize girerken görüntüleyen magazincilerden birinin, Saat hakkında kullandığı bir söz sosyal medyada infial oluşturdu.

KANALDAN BEREN SAAT AÇIKLAMASI

Ekol TV'nin magazin programında yayınlanan görüntülerde söz konusu muhabirin, rahatsız edici ve tacizkar bir cümle kullandığı duyuluyor. Kanal tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"22.06. 2024 tarihinde EKOL TV'de yayınlanan Ekol Magazin programında ülkemizin değerli sanatçılarından Beren Saat ile ilgili haber yayınlanmıştır. Haberde aynı görüntüyü çeken bir başka kanalın muhabiri tarafından kullanılan cümleler, sesin çok net anlaşılmaması nedeniyle dikkatten kaçmış ve habere girmiştir. Konuyla ilgili haberi yayına hazırlayan çalışanlarla ilgili kurum içinde inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."