Beren Saat ile Kenan Doğulu pembelere büründü... Sosyal medyada alay konusu oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ile yıllar sonra aynı projede yeniden bir araya gelmesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam Netflix'in düzenlenen etkinlikte boy gösterdi. Pembe renkteki kombinleriyle etkinliğe katılan Kenan Doğulu ile Beren Saat'in tarzı sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları ''Para verseler giymem'' ve ''Gözlerim kanadı'' gibi yorumlarda bulundu.

Netflix, Türkiye'deki 6. senesini kutlamak için geçtiğimiz akşam bir etkinlik düzenledi. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede yeni filmi Netflix'te yayınlanacak olan Beren Saat ile Kenan Doğulu adından söz ettirdi.

Kombi kombinleri ile etkinliğe katılan Kenan Doğulu ile Beren Saat, dünyaca ünlü bir markanın pembe renkteki koleksiyonundan parçaları tercih etti. Güzel oyuncu pembe elbise, çorap ve ayakkabı kombini yaparken Doğulu da pembe ayakkabı, sweet ve ceketini siyah pantolonuyla tamamladı. Keyifli halleri ile dikkat çeken ünlü çift, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU'NUN PEMBE KOMBİNİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Saat ve Doğulu'nun pembe kombini sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü çift için sosyal medya kullanıcıları "Para verseler giymem" ve "Gözlerim kanadı" yorumları yapıldı.