Berdan Mardini'yi kızdıran Fatoş Yelliler sorusu... Stüdyo buz kesti

Ünlü türkücü Berdan Mardini, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Berdan Mardini, ihanete uğradığı ve bu nedenle olaylı bir şekilde eski eşi Fatoş Yelliler'in sorulması üzerine sinirlendi. Mardini, ''Birinin birini aldatmasını insanlar değişim olarak görüyorsa Allah belalarını versin. Ne diyeyim'' dedi.

Son dönemde yaşadığı değişim ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren ünlü türkücü Berdan Mardini, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının canlı yayınına konuk oldu. Yaşadığı değişimden bahseden Berdan Mardini, "Göz kapaklarımı aldırdım, zayıfladım, burnumu ve dişimi yaptırdım. Değişimimin sebebi bu" dedi.

"Fatoş Yelliler'i neden yadırgıyorsunuz? O da değişebilir fikir olarak da tip olarak da... Neden çocuklarınızı ona göstermiyorsunuz?" sorusunu duyan Mardini, tepki gösterdi. Mardini, şunları söyledi:

"İnsanlar değişimi yanlış anlamış, beni öbür konular ilgilendiriyor, 2 sene geçti. Birinin birini aldatmasını insanlar değişim olarak görüyorsa Allah belalarını versin. Ne diyeyim"