Berdan Mardini'yi dolandırmaya çalışan kişi ünlü futbolcu çıktı... Kulüp açıklama yaptı

Ünlü türkücü Berdan Mardini, yardıma ihtiyacı olan bir aileye destek olmak adına yardımda bulunmak istedi ancak dolandırılmaya çalışıldı. Mardi'ni dolandırmaya çalışan kişinin, Karaköprü Belediyespor'un futbolcusu Tolgahan Nurhak olduğu ortaya çıktı. Futbolcunun 10 yıla kadar hapsi istenirken kulüpten konuya ilişkin açıklama geldi.

Berdan Mardini, bir kişi tarafından 11 Şubat tarihinde arandı ve yardıma muhtaç bir aile için yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek para talebinde bulundu.

Berdan Mardini, yardım edebilmek için teklifi kabul etti ve karşı tarafın banka bilgilerini istedi. Ünlü türkücü karşı tarafla mesajlaşırken durumda bir gariplik olduğunu sezdi ve hemen savcılığa başvuruda bulundu.

IBAN NUMARASI DA ONA AİT ÇIKTI

Savcılık, Berdan Mardini'yi arayan kişinin Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen Tolgahan Nurhak olduğunu tespit ederken IBAN numarası da futbolcuya ait çıktı. Savcılık, dolandırıcılık suçlamasıyla iddianame düzenlerken Tolgahan Nurhak hakkında 10 yıla kadar hapis isteminde bulundu.

Karaköprü Belediyespor Kulübü futbolcuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada, 'Bugün çeşitli medya kuruluşlarında yer alan bir habere göre kulübümüzde oynayan bir futbolcunun bir dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilmiştir. İsmi geçen şahsın 2020-2021 sezonunda kulübümüzle hiçbir bağı olmayıp, şahıs mevcut kadromuzda da yer almamaktadır. Konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme adına bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür. Kamuoyuna duyurur, saygılarımızı sunarız' ifadeleri kullanıldı.