Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler kaç yaşında, aslen nereli?

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yollarını ayırdığı sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi. Fatoş Yelliler'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler kaç yaşında, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile aşk yaşadığı iddiasını doğruladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yelliler "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" dedi. Bu açıklamaların ardından Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

BERDAN MARDİNİ'NİN ESKİ EŞİ FATOŞ YELLİLER KİMDİR?

Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010'da dünyaevine girmişti. Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı.

Mardini'nin avukatı, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" diye konuşmuştu.

Fatoş Kandemir aslen Mardinlidir. 5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Kandemir 43 yaşında. Kandemir, 7 kardeşin 6'cısıdır. Babası devler memurudur.