Berdan Mardini`nin dolandırılma iddiasıyla açtığı davada ilk duruşma görüldü

Türkücü Berdan Mardini'yi yardıma muhtaç bir aile için destek istediğini belirterek dolandırmaya çalıştığı iddia edilen futbolcu Tolgahan Nurhak'ı yargılanması başladı. Duruşmada söz alan Tolgahan Nurhak, “Milyonluk sözleşmeye imza atıyorum, dosyada geçen para 10 bin lira” dedi.

IHA

Türkücü Berdan Mardini'yi yardıma muhtaç bir aile için para topladığını belirtip 10 bin TL isteyerek dolandırmaya çalıştığı iddia edilen ve hakkında "banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılığa teşebbüs" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanan futbolcu Tolgahan Nurhak ilk kez hakim karşısına çıktı.

18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada futbolcu Tolgahan Nurhak hazır bulunurken, türkücü Berdan Mardini ve avukatı duruşmaya katılmadı. Duruşmada söz alan futbolcu Nurhak, avukat tutmak istemediğini belirterek, savunmasını kendisinin yapacağını belirtti.

"BERDAN MARDİNİ'NİN PARASINA İHTİYACIM YOK"

Futbolcu Tolgahan Nurhak, "Benim futbolcu olarak paraya ihtiyacım yok. Berdan Mardini'nin de parasına ihtiyacım yok. Gerek transfer olacağım kulüp gerek kız arkadaşım önünde utanç verici bir durum içine düştüm. Ben Berdan Bey'e de menajerim aracılığıyla ulaştım. Kendisi benim samimiyetime inanarak şikayetini geri çekeceğini söylemişti. Telefonumu kaybettiğim doğrudur. Ancak kaybettiğim telefonu çok önemsememiştim. IBAN numarama nasıl ulaşıldığını bilmiyorum. Suçsuzum, beraatımı talep ederim" ifadelerini kullandı.

Mahkeme eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.