Berdan Mardini'den sonra Gökhan Gözü de aldattığı iddia edilen Fatoş Yelliler sessizliğini bozdu! Kendini böyle savundu

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşamaya başlayan Fatoş Yelliler, yeniden gündeme geldi. Gökhan Göz, aldatıldığı iddiasında bulunarak Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa etti ve kendisine aldığı eşyaları yaktı. Açıklamada bulunan Fatoş Yelliler, ''Eski tarihli mesajları, güncel mesajlarmış gibi gösterip sadakatsizlikle suçlamak ve farklı algılar yaratmak çok acımasızca.'' dedi.

Fatoş Yelliler'in Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde Gökhan Göz'le aşk yaşamaya başladı. Yelliler'in Gökhan Gözü de aldattığı öne sürüldü. Sosyal medyadan açıklamada bulunan Yelliler, sessizliğini bozdu.

Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in evli erkeklere mesajlaştığı iddiasında bulunarak konuşmaları ifşa etti. Göz, aldatıldığını öne sürdü.

Aldatıldığı iddiasında bulunan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerini kullandı.

Açıklamada bulunan Fatoş Yelliler, "Eski tarihli mesajları birlikteliğimiz bile söz konusu değilken şu an güncel mesajlarmış gibi gösterip birlikte olduğumuz sürece bağlamak, sadakatsizlikle suçlamak ve farklı algılar yaratmak çok acımasızca. Herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıp sadece Allah'a havale ediyorum. Herkesin yolu açık olsun. Bu konuyla ilgili yapacağım son açıklamadır." sözleri ile kendini savundu.