Berdan Mardini yeni iş sektörünü açıkladı!

Berdan Mardini iş hayatında yeni bir adıma imza attı. Eski eşi Ftaoş Yelliler'in ihanetine uğrayan Berdan Mardini, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Berdan Mardini, müzik dışında yapacağı işi ilk kez açıkladı.

Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler'in ihanetinden uzunca bir süre sonra ilk kez görüntülendi. Nişantaşı'nda gazeteciler ile sohbet eden Berdan Mardini, yeni işini açıkladı. Hem kadınların hem de erkeklerin kullanabilecekleri kozmetik ürünler üreteceğini açıklayan ünlü şarkıcı, ticaret hayatındaki zorluklardan da bahsetti.

"ŞARKI SÖYLEMEK DAHA KOLAY"

Mardini, "Bildiğin işi yapmak yani şarkı söylemek bence kolay, ticaret daha zor. Çünkü ticaret biraz yalancılık istiyor, biraz üç kağıtçılık istiyor, o da bana zor geliyor. Çok para kazanmak için çok yalan söylemen lazım ticarette. Zorlanıyorum zaten bir ortak bulsam hemen vereceğim devredip gideceğim. Biz zaten yatırımı memleket ve bölge için yaptık, o yüzden zarar olarak görmüyorum. Yakın zamanda kendi ürünlerimiz olan gülsuyu ve gülyağı ile birçok ürünle piyasaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.