Berdan Mardini yakışıklı oyununun tarzını kopyaladı, alay konusu oldu: Atanamayan Kıvanç Tatlıtuğ

Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'u taklit etti. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medya kullanıcıları tarafından tiye alındı. Mardini, hakkında ''Atanamayan Kıvanç Tatlıtuğ'' yorumu yapıldı. Mardini'nin gelen tepkilere vereceği yanıt merak konusu oldu.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün oğlu Kurt Efe ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzı epey beğenildi.

BERDAN MARDİNİ KIVANÇ TATLITUĞ'UN TARZINI KOPYALADI

Şimdilerde Survivor 2023'e hazırlanan Berdan Mardini de kombinleriyle sıkça gündeme geliyor. Bu kez de Berdan Mardini, Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcının paylaşımını tiye aldı. Takipçileri Mardini'yi yorum yağmuruna tuttu.

İşte o yorumlardan bazıları:

"Aaa Kıvanç Tatlıtuğ'a özenmiş", "Atanamayan Kıvanç Tatlıtuğ", "Kıvanç Tatlıtuğ kombini bu. Ya ama artık biraz kendin olmalısın. Tip Özcan Deniz kıyafet Kıvanç falan"