Berdan Mardini Survivor'dan döndü hunharca yemek yedi... O anlar sosyal medyada alay konusu oldu

Berdan Mardini, Survivor 2023'te ada şartları ve açlığa dayanamaması nedeniyle yarışmadan çekildi ve Türkiye'ye geldi. Berdan Mardini'nin iştahlı bir şekilde yemek yediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü türkücünün o halleri alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları ''Diyete başladığımız günün gecesi'' gibi yorumlarda bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 kadrosuna hevesle katılan Berdan Mardini, zorlu ada şartları ve açlığa dayanamadığı için yarışmadan çekildi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye dönen Berdan Mardini, iştahlı bir şekilde yemek yemesiyle herkesi şaşırttı.

Mardini, "15 günlük süre zarfında 6 kilo verdim. Anamın yemeklerine hasret kaldım" dedi. Ailesi tarafından sevdiği yemeklerle karşılanan Mardini, verdiği kiloları almak için günlerdir sık sık yemek yiyor. O anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Mardini'nin iştahlı şekilde yemek yediği anlar ise alay konusu oldu.

Açıklamalarına devam eden Mardini, "1-2 hafta daha kalsaydım birbirimizi yerdik orada artık. Kokonat yemekten sürekli cırcır oldum" diyerek de herkesi güldürdü. İşte Berdan Mardini için yapılan bazı yorumlar...