Berdan Mardini, sosyal medyada sarı ceketinin hikayesini anlattı

Ünlü türkücü Berdan Mardini, sosyal medya hesabından geçmiş yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. Mardini, paylaştığı fotoğrafta yer alan sarı ceketinin hikayesini anlattı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini, Instagram hesabından geçmiş yıllarına ait bir paylaşımda bulundu. Sarı ceketini giydiği bir vesikalık fotoğrafını paylaşan Mardini, paylaşımında ceketinin hikayesini şu sözlerle anlattı:

'Günaydın, sene 1997... Üstümdeki ceketi çok severek, sahneden kazandığım parayla almıştım ve ona çok umut bağlamıştım. Çünkü onunla sahneye çıkacaktım ve o ceketle resim çektirip, parıltılı ışıklı sahnelerde 'Ben de varım' diyecektim. Sonra bütün bunlar gerçekleşti... Sahneler, ortamlar, ışıklar, dostlar, yalanlar dolanlar ve her şey bu sarı ceketin şahiti olduklarıydı sadece ama yine de şunu söylemeliyim ki; şu anki dönemden çok çok daha kaliteliydi o dönem, o insanlar... Anlatacak çok şey var ama devamını... Çok sevdiğim biri, hatta 'Kuzen' dediğim arkadaşım Döne'ye bu fotoğrafı bana attığı için teşekkür ederim.'