Berat Albayrak ile ailesine yapılan hakarete ünlüler tepki gösterdi! 'Kadın düşmanı zihniyeti kınıyoruz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ailesine yapılan hakarete ünlüler tepki gösterdi. Başkan Erdoğan'ın sosyal medyaya yönelik çıkaracağı yasayı desteklediklerini söyledi.

Ajda Pekkan, Muazzez Ersoy ve Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, ahlaksızlığa tepki göstermek için bir oldu. Ünlüler, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak’ın dördüncü çocuk mutluluğuna ve bir günlük bebeğine yapılan hakaretlere ‘bu zihniyete durun’ diyerek tepki gösterdi. Ünlüler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyaya yönelik çıkaracağı hukuki düzenlemeye de destek verdiklerini belirtti.

AJDA PEKKAN

Kadını aşağılayan, değersizleştiren, saldırgan ve kadın düşmanı zihniyetleri kınıyorum. Zaman zaman maruz kaldığı kişisel yaşamlara, tercihlere, görüşlere, ailelere, kadınlara, erkeklere, çocuklara yönelik sosyal medya üzerinden yapılan hakaretleri önlemeye yönelik çıkarılacak olan yasayı destekliyorum. Dünyaya gözünü yeni açmış yavrumuzun ve annemizin gözlerinden öpüyorum.

SEVİM EMRE

Küçücük bir bebeğe nefret kusan pislikleri lanetliyorum, Allah’a havale ediyorum. Allah ıslah etsin, kendi kötülüklerinde boğulsunlar...

MUAZZEZ ERSOY

İnsana, kadına, çocuğa uzattığınız dilleriniz, artık canımıza yetti. Namus, ahlak, duygularınızı yitiren, insan, kadın, ana düşmanı tüm zihniyetleri kınıyorum, Sosyal medya üzerinden yapılan hakaretleri önlemeye yönelik çıkarılacak yasayı destekliyorum.