Bensu Soral'la eşi Hakan Baş'tan romantik yıl dönümü kutlaması!

Bensu Soral eşi Hakan Baş'la evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyor. Ünlü oyuncu son olarak, evlilik yıl dönümleri için romantik bir paylaşımda bulundu.

Bensu Soral'la Hakan Baş evliliklerinde 6. yılı doldurdular. 2018 yılında evlenen oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, romantik paylaşımlarına binlerce beğeni aldılar. Bensu Soral 'Mutlu yıl dönümleri' mesajı yazıp sonsuzluk emojisiyle paylaşım yaparken Hakan Baş ise eşiyle birlikte çekildiği bir fotoğrafı, "Mutlu yıl dönümleri" cümlesiyle paylaştı.

Öte yandan çift bir dönem evliliklerinde bir kriz yaşamışlardı. 2021 yılında konuyla alakalı açıklama yapan Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" demişti.

Baş açıklamasında ayrıca, "Bensu ile bazı konularda anlaşmazlık yaşadığımız doğru. Yaklaşık bir aydır çalkantılı bir süreçten geçiyoruz. Ancak toparlanmak için karşılıklı olarak çaba gösteriyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zorlaştırıyor. Bu konuda hassasiyet bekliyoruz." ifadelerini de kullanmıştı.