Bensu Soral, Hakan Baş'tan boşanacağı iddialarına son noktayı koydu

Eşi Hakan Baş ile boşanacakları haberleriyle gündeme gelen Bensu Soral, iddialara son noktayı koydu. Eşi Hakan Baş ile sorunların çözüldüğünü belirten Bensu Soral, mutluluğunu dile getirdi.

2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile nikah masasına oturan oyuncu Bensu Soral'ın evliliğinde yaşadığı kriz sonrası ayrılık kararı almaya yakın oldukları iddia edilmişti. Konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda konuşan Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var.

Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Birlikte Paris'e giden ve yeni yılı burada karşılayan çift, aralarındaki sorunları da çözmüştü. Tüm bu yaşananların ardından Bensu Soral, ilk kez görüntülendi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Hakan Baş sorularına yanıt veren Soral, "Keyfimiz yerinde, her şey yolunda" diyerek ayrılık iddialarına da son noktayı koymuş oldu.