Bensu Soral estetiksiz haliyle olay oldu... Onu hiç böyle görmediniz! İşte şoke eden o fotoğraflar

İçerde dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan ünlü oyuncu Bensu Soral'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Bensu Soral'ın yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı. İşte Bensu Soral estetiksiz hali...

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral ile kardeş olan Bensu Soral, son dönemin en dikkat çeken isimleri arasında yerini alıyor. Bensu Soral, Çağatay Ulusoy ile başrollerini paylaştığı İçerde dizisinin ardından kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı.

Hakan Baş ile bir dönem evliliğinde kriz yaşayan ve boşanacakları yönünde çıkan haberlerle sık sık magazin manşetlerini süsleyen Bensu Soral, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Soral'ın estetiksiz hali sosyal medyayı çalkaladı.

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de konuşan Soral'ın estetiksiz fotoğraflarını görenler gözlerine inanamadı. Sosyal medyayı kullanıcıları "Hadi canım bu Bensu olamaz", "Abartmaya gerek yok şimdi bütün ünlüler estetik yaptırıyor", "Çirkin kadın yoktur, estetiksiz kadın vardır" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Bensu Soral'ın estetiksiz hali;