Enis Arıkan hakkında merak edilenler...

Enis Arıkan 17 Ocak Cuma akşamı Fox Tv'de başlayan Benimle Söyle yarışmasının sunuculuğunu yapıyor. Yarışmayı izleyenler de Arıkan'ın hayatını merak edip araştırıyor.

Benimle Söyle yarışma programının sunucusu Enis Arıkan’ın hayatı merak edilip araştırılıyor. Arıkan şimdilerde yarışma programı sunuculuğu yapıyor. İşte Enis Arıkan’ın hakkında merak edilenler…

ENİS ARIKAN HAYATI

3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da doğdu. 37 yaşında olan Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. DOT ve Craft tiyatro ile birçok oyunda rol alan Arıkan, Garaj isimli tiyatro oyununda canlandırdığı Orkide rolüyle Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Daha sonra pek çok televizyon, reklam ve sinema projesinde yer almıştır.

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme geldi.

Arıkan şimdilerde Benimle Söyle yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.