Benim Hayatım'ın Ali'si Genco Özak kimdir? Genco Özak kaç yaşında, aslen nereli?

Genco Özak, Benim Hayatım'ın Ali'si rolüyle izleyenleri karşısına çıkacak. Bu akşam ilk kez ekrana gelecek olan dizinin oyuncuları hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler araştırmalarını hızlandırdı. Benim Hayatım'ın Ali'si Genco Özak kimdir? Genco Özak kaç yaşında, aslen nereli?

Benim Hayatım'ın Ali'si Genco Özak'ın hayatı merak edildi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümü mezunu olan oyuncu son olarak Çukur dizisinde Kulkan Erdenet'e hayat vermiştir. Peki, Benim Hayatım'ın Ali'si Genco Özak kimdir? Genco Özak kaç yaşında, aslen nereli?

GENCO ÖZAK KİMDİR?

Genco Özak, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim görmüştür ve tiyatro ve dizi oyuncusudur.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı Çalgı Çengi sinema filminin yapım ekibinde görev almış ve sektöre girmiştir. Ekranlarda ise Güvercin dizisinde Ökkeş karakterine hayat vermesiyle ünlü olmuştur. Televizyonun yanı sıra tiyatroda da, Taşra Kabare'nin Temizlik İşleri tiyatro oyununda yer almıştır.

GENCO ÖZAK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2020- 2021 - Çukur - Kulkan Erdenet

2020 – Güvercin

2018 – Söz (Kopuk – Selim Hayroviç) (TV Dizisi)

2017 – Kaybedenler Kulübü 2 ( Sinema Filmi)

2017 – Martıların Efendisi (Kahvedeki Adam) (Sinema Filmi)

2016 – Kor (Muhasebeci) (Sinema Filmi)

2016 – Vatanım Sensin (Mehmet) (TV Dizisi)

2014 – Kocamın Ailesi (Can) (TV Dizisi)

Benim Hayatım Hayat kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında, nereli?

Benim Hayatım konusu nedir, oyuncuları kimler? Benim Hayatım nerede çekiliyor?