Benim Hayatım konusu ne, oyuncuları kimler? Benim Hayatım ne zaman başlayacak?

Star TV yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncuları ve merak uyandırıcı hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımın ardından Benim Hayatım ne zaman başlayacak? Benim Hayatım konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte yeni dizi Benim Hayatım hakkında tüm merak edilenler...

Star'ın yeni dizisi Benim Hayatım, güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım"ın ilk tanıtımı seyirci ile buluştu. Sosyal medyada da büyük ses getiren tanıtım, şimdiden merak uyandırdı. Peki, Benim Hayatım ne zaman başlayacak? Benim Hayatım konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

BENİM HAYATIM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığını BVB Yapım'ın (Bahadır Özdener) üstlendiği "Benim Hayatım"ın yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin çok yakında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

BENİM HAYATIM KONUSU NE?

Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

BENİM HAYATIM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme alıyor. "Benim Hayatım"ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.