Nehir Erdoğan sevgilisi Renan Kaleli ile ilk kez görüntülendi

Son olarak TRT1'de ekrana getirilen Benim Adım Melek dizisinde rol almış olan ünlü oyuncu Nehir Erdoğan yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Renan Kaleli ile ilk kez görüntülendi. Bodrum'da tatil yapan çiften Nehir Erdoğan, sevgilisi ile tartışınca balkona çıkıp ağladığı anlar kameralara ansıdı. Sorunları halleden çift daha sonra keyifli halleri ile dikkat çekti.

2014 yılında nikah masasına oturduğu yönetmeni Ahmet Sesigürgil'le 2017'de boşanma kararı aldı. 2019 yılında Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli'yle aşk yaşamaya başladı. İki yıldır ilişkisini gözlerden uzak yaşayan ünlü çift ilk kez görüntülendi. Bodrum'da tatil yapan ünlü çift otelin balkonunda objektiflere takıldı.

Hürriyet'in haberine göre; Erdoğan ile Kaleli, sabah saatlerinde tartışma yaşadı. Nehir Erdoğan kaldıkları otelin balkonunda ağlarken, Kaleli ise hararetli şekilde telefonla konuşurken görüntülendi. Çift, öğle saatlerinde ise havuz başına indi ve aralarındaki sorunu çözdü.

Akşam saatlerinde Akyarlar'daki bir plaja giden Nehir Erdoğan, sevgilisiyle görüntülenmemek için bir araya gelmedi. Mekanın barında vakit geçiren ve sevgilisini yalnız bırakan Erdoğan, bir arkadaşıyla iskeleye giderek sohbet etti.