Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Benim Adım Melek yeni sezon fragmanı yayında!

TRT 1 ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen dizisi Benim Adım Melek'in yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Çarşamba günlerine damga vuran ‘Benim Adım Melek' heyecan ve duygu dolu serüvenine kaldığı yerden devam edecek. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi'nin yer aldığı dizi koronavirüs sebebiyle 28. bölüm ile sezonu noktalamıştı. Benim Adım Melek yeni sezon fragmanı yayında. Benim Adım Melek ne zaman başlayacak?

TRT1'in sevilen dizilerinden Benim Adım Melek yeni sezon ile hikayesine devam edecek. Yapımcılını Üs Yapım'ın yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş'ın üstlendiği Benim Adım Melek dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Benim Adım Melek dizisinin yeni sezon fragmanıyla birlikte, yayın tarihi de belli oldu.  

BENİM ADIM MELEK YENİ SEZON FRAGMANI YAYINDA!


BENİM ADIM MELEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Benim Adım Melek dizisinin yeni sezon fragmanı ile birlikte, yayın tarihi de belli oldu. Dizi TRT 1 ekranlarında 2 Eylül akşamı seyiricisi ile buluşacak.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

20 yıldır susulanlar artık konuşulacak. Melek ve Halil’in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Ünzile’yi sarsan olay ne olacak ve bu olayın ardından Ünzile nasıl bir karar alacak? Melek ve çocuklar Mithat ve seyranın nişanlanmasını sevinçle karşılayacaklar. Yolları Halfeti’ye düşen Cumali ve Seyitali yine karşı karşıya gelecekler. Halil’in aşk itirafını okuyan melek gözyaşlarına hakim olamayacak.

BENİM ADIM MELEK KONUSU NEDİR?

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor. Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.