Benim Adım Melek 38. bölüm fragmanı yayında! Benim Adım Melek konusu nedir?

Benim Adım Melek bu akşam var mı? sorusunun yanıtı tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek 37. bölümü ile bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki, Benim Adım Melek saat kaçta başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Reytinglerde yüksek sıralara çıkan Benim Adım Melek dizisi heyecanla bekleniyor. TRT1'de Mevlid Kandili sebebi ile kandil özel programı yayınlanıyor. Benim Adım Melek bu akşam yeni bölüm var mı? sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. 

BENİM ADIM MELEK BU AKŞAM YENİ BÖLÜM VAR MI?

Benim Adım Melek dizisi dün Mevlid Kandili yayınının ardından ekranlara geldi. Benim Adım Melek 37. bölümü 21:00'da seyircisinin karşısına çıktı.

BENİM ADIM MELEK KONUSU NEDİR?

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne'nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

BENİM ADIM MELEK 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Benim Adım Melek 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki link üzerinden fragmana ulaşabilirsiniz.

BENİM ADIM MELEK 38. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN