'Benim Adım Farah'ta 15 bin doları elinin tersiyle iten Aslı Enver'in yerine gelen isim belli oldu!

Aslı Enver'in oynaması beklenen ancak hamilelik sürecinde çalışmak istemediği için çekilme kararı aldığı Benim Adım Farah dizisi için yeni bir isimle görüşülmeye başlandı. Balon hastası oğlunun iyileşmesi için mücadele veren bir annenin hikayesini anlatacak olan Benim Adım Farah'ta Aslı Enver yerine Demet Özdemir'in rol alması bekleniyor.

Aslı Enver hamile olduğu haberleri ile gündeme gelmiş daha sonra da oyunculuğa ara verdiği öğrenilmişti. Hamilelik sürecinde çalışmak istemediği öğrenilen Aslı Enver'in sırf bu sebeple bölüm başı büyük bir mebla alması beklenen Benim Adım Farah dizisini bıraktığı da ortaya çıkmıştı. Aslı Enver'in yerine Benim Adam Farah dizisinde başrol olacak olan isim belli oldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; balon hastası oğlunu iyileştirmek için savaş veren bir annenin hikayesini anlatacak olan iş için teklif, Demet Özdemir'e gönderildi.

DEMET ÖZDEMİR'İN PARTNERİ ENGİN AKYÜREK Mİ OLACAK?

İddiaya göre rol için ilk önce Ozan Akbaba ile görüşülmüştü. Şimdiki iddiaya göre ise başrol erkek rolü için Engin Akyürek düşünülüyor.