Benden Ne Olur filminin konusu nedir? Hazal Kaya'nın yeni filmi ne zaman çıkacak?

Hazal Kaya'nın yeni filmi Benden Ne Olur aynı isimli kitaptan uyarlama olacak. Kaya'nın filmdeki partneri için görüşmeler sürüyordu; nihayet başrol partneri olarak Onur Tuna'da karar kılındı. Oyuncu kadrosunun şekillenmeye başladığı film, Aslı Kızmaz'ın Benden Ne Olur isimli kitabının beyaz perde uyarlaması olmuş olacak.

Benden Ne Olur filmi 2019 yılında aynı isimle çıkan Aslı Kızmaz'ın kitabından uyarlanacak. Filmin başrol oyuncusu Hazal Kaya olarak kesinleşmişti fakat eşlik edecek partner aranıyordu. Filmde Kaya'nın partneri olarak Onur Tuna seçildi. Filmin oyuncu kadrosu böylelikle şekillenmeye devam ediyor.

BENDEN NE OLUR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Benden Ne Olur isimli kitap 2019 yılında piyasaya sunularak okuyucularıyla buluşmaya başlamıştı. Aslı T. Kızmaz'ın yazarı olduğu kitap, hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan gözü kara bir kadının hikayesini konu ediniyor. Hem aşk, hem eğlence, hem de iş hayatını bir araya getiren kitap, muzip bir hikaye sunuyor.

Filmin başrolünde Hazal Kaya ve Onur Tuna yer alacak. Oyuncu kadrosu için ise görüşmeler devam ediyor. Filmin yapımcılığını Medyapım üstleniyor.

Benden Ne Olur filmi için çekimlere başlama tarihi henüz belirtilmedi. Filmin çıkış tarihi de bilinmiyor. Konuya ilişkin yapımcıdan herhangi bir açıklama gelmesi durumunda güncel bilgilendirmeler haberimizin içerisine eklenecektir.