Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Ömer Asaf'ı Batuhan Sezer usta sanatçının oğlu çıktı! Duyan şoke oluyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynadığı Ömer Asaf karakteriyle şöhreti elde eden Batuhan Sezer, usta sanatçının oğlu çıktı. Devlet Tiyatroları'nın usta sanatçılarından biri olan babası hakkında konuşan Batuhan Sezer, Babamı pek tanıma fırsatım olmadı. Bunun eksikliğini hep hissettim'' açıklamasında bulundu. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Ömer Asaf'ı Batuhan Sezer'in babası!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ömer Asaf karakterini oynayan Batuhan Sezer, usta sanatçı Alev Sezer'in oğlu çıktı. Dizilerde ve sinema filmlerinde de rol alan, uzun yıllar Devlet Tiyatroları'nda sanatçı olan Alev Sezer'in oğlu olan Batuhan Sezer, babası hakkında ilk kez konuştu.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'IN ÖMER ASAF'I BATUHAN SEZER, USTA SANATÇININ OĞLU ÇIKTI!

Sabah'a röportaj veren Batuhan Sezer, "Oyunculuğu seçmenizde babanız Alev Sezer'in etkisi olmuş muydu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Muhakkak olmuştur ama babam oyuncu, ben de oyuncu olmalıyım diye düşünmedim hiçbir zaman. Şöyle anlatayım; annem devlet opera balede balerin ve o benim hep balet olmamı istemişti. Onların yoğun provalarından dolayı, çocukluğumun büyük bir kısmını Atatürk Kültür Merkezi'nde geçirdim. Çocukluğuma dair en güzel anılarımı oraya borçluyum. İkisi de aynı anda sahnedeyken, ben de aksesuar odasında ya da sahne arkasında oyun oynuyordum. Bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda başka bir meslek seçmem çok da mümkün değilmiş gibi geliyor bana."

Sezer, "Babanız vefat ettiğinde 10 yaşındaymışsınız. Küçük yaşta böyle büyük bir acıyla nasıl başa çıktınız?" sorusu için ise şu cevabı verdi:

"Babamı pek tanıma fırsatım olmadı. Bunun eksikliğini hep hissettim, fakat sonra yıllar içinde onunla beraber çalışmış bir sürü dostuyla tanışma fırsatım oldu. Bana onunla ilgili o kadar güzel hikayeler, anılar anlattılar ki; ben onlar sayesinde, çok güzel bir Alev Sezer tanıdım."