Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca deprem sonrası yardım konusunda uyardı: Yetkililerle hareket edilmeli

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca deprem sonrası yardım konusunda uyardı. Kaynarca, ''Bilgi kirliliği oluşturmadan, koordineli, iletişim ulaşım ve lojistik kaynakları en üst seviyede kullanabilmek için yetkililerle hareket etmek...'' ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili de etkileyen depremin ardından ünlü isimlerden paylaşımlar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Şimdilerde ATV'de ekrana getirilen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cezayir karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca da sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Oktay Kaynarca deprem sonrası yardım konusunda herkesi uyardı.

Ünlü oyuncu Kaynarca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bilgi kirliliği oluşturmadan, koordineli, iletişim ulaşım ve lojistik kaynakları en üst seviyede kullanabilmek için yetkililerle hareket etmek... Geçmiş oldum Türkiyem"