Ben Bu Cihana Sığmazam'da sürpriz isim... Oktay Kaynarca'nın kızını bakın kim canlandırıyor!

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam şimdiden büyük merak uyandırdı. Ben Bu Cihana Sığmazam'da Oktay Kaynarca'nın kızını Mina Derman canlandırıyor. Genç yetenek Mina Derman, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerinde Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem ve Hakan Karahan gibi isimlerin rol aldığı Oktay Kaynarca'nın yapım ortağı olmasının yanı sıra senaryosuna da katkı sağladığı Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı ekran macerasına başlayacak.

Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile şimdiden merak uyandıran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca'nın kızına hayat veren isim tüm dikkatleri üzerine çekti. Dizide Suna karakterini canlandıran Mina Derman, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Genç oyuncu, kadroda en dikkat çeken isimlerden oldu.

Mina Derman 2019 yılında usta oyuncu ve eğitmen Arif Pişkin'in eşi Gülistan Pişkin ile uçakta yan yana koltuklarda uçmalarıyla keşfedilmiş... 2002 doğumlu olan Mina Derman Bir Annenin Günahı dizisiyle dikkatleri üzerinde çekmişti. Genç yıldızın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin ardından kariyerinde büyük bir sıçrama yapması bekleniyor.