Ben Bu Cihana Sığmazam'a büyük transfer! Cezayir Türk'ün karşısına çıkacak, taşları yerinden oynatacak!

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde büyük bir transfer gerçekleşti. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde rol alan Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosuna dahil oldu. Burak Çelik'in oynayacağı karakterin, Oktay Kaynarca'nın oynadığı Cezayir Türk karakterinin karşısına çıkması bekleniyor.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ile Pelin Akil Altan'ın yer aldıkları ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dahil oldu. Oktay Kaynarca'nın hem başrolü hem de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam'da, Burak Çelik'in karakterinin gelişi ile birlikte dengeler baştan sona değişecek.

CEZAYİR TÜRK'ÜN KARŞISINA ÇIKACAK, TAŞLARI YERİNDEN OYNATACAK!

Burak Çelik'in 13. bölümde dahil olacağı dizide genç oyuncu, Jean Luc Tonnerre karakterini oynayacak ve Cezayir Türk'ün karşısında yer alacak. Asıl kimliği ise oldukça şaşırtacak ve dengeleri değiştirecek.

BURAK ÇELİK HAKKINDA

1992 yılında dünyaya gelen Burak Çelik, aslen Eyüp Sultan'lıdır. Ordulu bir babanın çocuğudur. 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasını kazanmıştır. Aynı yıl Best Model Of The World'de de derece elde etmiştir. Karagül dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.