Ben Bu Cihana Sığmazam transferin en büyüğünü yaptı! Bu kadroyla Üç Kız Kardeş'in hiç şansı kalmadı!

Oktay Kaynarca'nın yeni sezona damgasını vuran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezondan beri ekranda yer alan Üç Kız Kardeş ile reytinglerde mücadele eden ve zirveye yerleşen Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna efsane bir isim girdi. Usta oyuncu Erkan Can, Oktay Kaynarca'nın dizisine dahil oldu. Erkan Can'lı bölümlerden ilk fotoğraf karesi de geldi. Bu durum Üç Kız Kardeş'in işini de oldukça zorlaştıracak.

Oktay Kaynarca'nın hem başrol hem de yapımcı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna müthiş bir transfer yapıldı. İlk 6 bölümünü geride bırakan Ben Bu Cihana Sığmazam reytinglerde zirveye yerleşti. Dizinin salı akşamındaki rakibi ise Üç Kız Kardeş dizisi. Geçtiğimiz sezondan bu yana ekranda yer alan Üç Kız Kardeş'in reytinglerde işini daha da zorlaştıracak olan transferden ilk fotoğraf karesi geldi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; BBCS'nin 7. bölümünde diziye usta oyuncu Erkan Can dahil oluyor. Erkan Can dizide, Oktay Kaynarca'nın oynadığı Cezayir Türk karakterinin oynadığı Kocacıklı Koca Ekâbir karakterini oynayacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM TRANSFERİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTI!

Erkan Can'ın oynayacağı Kocacıklı Koca Ekâbir karakterinin hikayesi şu şekilde:

Cezayir Türk ile yirmili yaşlarında tanışırlar. Cezayir vefat edene kadar omuz omuza çarpışmışlardır. Ülküleri farklı ancak duyguları aynıdır. Cezayir'in ölümü sonrası mücadelesini tek başına veren Ekabir, mahalleye çöken bir uyuşturucu çetesini temizlemiştir ancak bu gerçekleştirdiği kanlı operasyon sebebi ile 15 yıl hapis cezası alır.

Hapisten çıkışı ile Cezayir'in yaşadığının ortaya çıkışı aynı tarihlere denk gelir. Şimdi eski iki dost yeniden omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerdir.

İşte Erkan Can'dan ilk Ben Bu Cihana Sığmazam karesi!

ERKAN CAN HAKKINDA

1 Kasım 1958'de Bulgaristan göçmeni bir ailenin oğlu olarak Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Sınıf arkadaşları arasında; şimdi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde beraber de rol alacağı Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt de vardı. Bursa Devlet Tiyatrosu'nde eğitim aldı. Bu yıllarda Zafer Algöz ile tanıştı. Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı. Gençler dizisi ile televizyona adım attı.

Gemide filmindeki performansı ile; 35. Antalya Film Şenliği'nde, Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "En İyi Erkek oyuncu" ödüllerini aldı. Sanatçı Süeda Çil ile 1994-1998 yılları arasında evli kaldı. İkinci evliliğini ise 2001 yılında halen evli olduğu eşi Azita Can ile yaptı. 2003 yılında kızı Deniz Can dünyaya geldi.