Ben Bu Cihana Sığmazam çekimlerinde dublör kullanmadı! Oktay Kaynarca 30 metreden atladı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, aksiyon sahnesinin çekimleri için kamera karşısına geçti. Oktay Kaynarca, senaryo gereği 30 metreden atladı. Ünlü oyuncu, dublör kullanmadan viyadüğe çıkarak koruyucu halatla aşağı atladı.

ATV'de ekrana getirilen Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Engin Ballı, Ragıp Savaş ve Işıl Yücesoy gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın aksiyon sahnesi ise şaşkına çevirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca 30 metre yükseklikten atladı. 2 Mayıs'ta yayınlanacak olan 29. Bölüm çekimleri için kamera karşısına geçen Oktay Kaynarca, halatla bağlanarak kendisini boşluğa bıraktı. Dublör kullanmak istemeyen Kaynarca, cesaretiyle alkış topladı. Set kazalarına karşın önlemi sıkı tutan yapım ekibi, tedbir amaçlı ambulansı da hazır bekletti.