Ben Affleck ile boşanacak olan Jennifer Lopez'e Alex Rodriguez'den manidar mesaj

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evliklerinde yolun sonuna geldi. Alex Rodriguez, Ben Affleck ile boşanacak olan Jennifer Lopez'in basına yansıyan haberlerinin ardından manidar bir paylaşımda bulundu. Alex Rodriguez, dikkatleri üzerine çekti.

Jennifer Lopez Salı günü Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Davaya ilişkin mahkeme dosyasında Jennifer Lopez'in veya avukatının, Ben Affleck'e evliliklerini feshetme dilekçesinin bir kopyasını bildirmesi gerektiği belirtiliyor.

Medyada yer alan haberlere göre, soyadını yasal olarak Ben Affleck olarak değiştiren Lopez, boşanma davası dilekçesinde evlilik öncesi sözleşmenin ayrıntılarını belirtmedi. Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne davayla ilgili sunulan belgede, 55 yaşındaki Lopez ile 52 yaşındaki Affleck'in güncel gelirleri, giderleri, mülkleri ve borçları da dahil olmak üzere mali bilgileri paylaşmaları gerektiği belirtiliyor.

ESKİ NİŞANLISINDAN MANİDAR PAYLAŞIM

Lopez'in eski nişanlısı Alex Rodriguez sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Alex Rodriguez, "Ya öyle ya da böyle gidersin, yönü belirleyen de sen olursun" ifadelerine yer verdi.

David Beckham'ın ardından Victoria Beckham'ın da hayatı belgesel film oluyor

'The Hangover' yıldızı Nathalie Fay, erkek arkadaşını yumrukladı! Tutuklandı

Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk 22 yaş küçük aşkıyla ayrılık kararı aldı